Boilies

Ons boilies aas bestaat uit een solide bal gemaakt van een basis van granen, melk of vis eiwitten en ei. Het koken en droogproces geeft boilie aas hun definitieve sterke structuur en stabiliteit, wat boiles onderscheiden van andere vormen van deeg aas.

Waarom Boilies?

Er zijn verschillende redenen waarom boilies ideaal karper aas zijn. Zo zijn ze uitermate geschikt om langere tijd onder water te blijven terwijl de structuur behouden blijft. Boilies zijn ook harder dan andere aas, waardoor het langer aan de hair blijft zitten zonder dat je steeds de stand van zaken moet controleren.

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan WestCoastBaits niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. WestCoastBaits aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

KVK 27346160 BTW NL179570389B03 IBAN Nl29 INGB 0007 1638 21
© 2021 WestCoastBaits.nl • Webdesign & Hosting by WestDijk reclame • Online Marketing & Optimalisatie by Revisto