Liquid dips

Aas kan worden gedipt in de liquid boilies dip als extra attractor op het aas. Onze Liquid Boilie Dips geven een groot reukspoor af onder water. Hierdoor wordt het aas aantrekkelijker voor de vis.

De dips kan je gebruiken over je partciles, boilies en grondvoer. Nieuwsgierig als sommige vissen zijn, kunnen deze geursporen een extra trigger zijn. De olie van de boilies stijgt op naar het wateroppervlak en maakt de karpers die zich in hogere waterlagen bevinden erop attent dat er beneden wat lekkers te vinden is.

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan WestCoastBaits niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. WestCoastBaits aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

KVK 27346160 BTW NL179570389B03 IBAN Nl29 INGB 0007 1638 21
© 2021 WestCoastBaits.nl • Webdesign & Hosting by WestDijk reclame • Online Marketing & Optimalisatie by Revisto