Over Westcoast Baits

WestCoast Baits is voortgekomen uit de zoektocht van een aantal fanatieke karpersvissers naar het ideale aas. Aan de basis van WestCoast Baits staat Rico. Begin jaren ’80 startte Rico met productie van een ‘nieuw’ aas; Boilies. Bekende karpervissers als Kevin Maddoc en Fred Milton waren hier lyrisch over en ook Rico begon met experimenteren. In de begintijd waren boilies voornamelijk eiwitbommen. Maar door veel documentatie over boilies te bestuderen en de samenstelling aan te passen merkte Rico dat de vangst sterk toenam.

ONTWIKKELING

Door de combinatie van kwaliteit en een betaalbare prijs namen de WCB-boilies een vlucht. Het WestCoast Baits assortiment bestaat inmiddels uit een brede range van producten. Niet alleen zijn er boilies verkrijgbaar, maar ook dumbels,popups,liquid boilie dips en particles. Wij leveren diverse smaken. Per smaak kan je kiezen uit verschillende soorten en maten. Wij zijn ons er als geen ander van bewust dat goed aas het verschil maakt. Zodoende wordt voor zowel voor de instant visser als de fervente ‘voovoerder' het aas met de meest verse ingrediënten bereid.

Wij maken gebruik van hoogwaardig en zorgvuldig op elkaar afgestemde ingrediënten. Er wordt geleverd vanaf 10 kg. Zelf geen gedoe meer in de keuken, geen stank en troep meer, maar voor een schappelijke prijs visklare boilies, particles of dumbells. Via onze webshop kan je gemakkelijk betalen via iDeal of per vooruitbetaling. Uiteraard krijg je van ons een bevestiging of de bestelling in goede orde is ontvangen.