Pop-ups

De Pop-up boilies zijn drijvende boilies die uitermate geschikt bij het vissen boven zachtere bodems waardoor het aas niet verloren gaat. Doordat de kleuren zo opvallend zijn, vallen de pop-ups erg op tussen het andere voer. Het is aan te raden je kleur aan te passen naar de lichtomstandigheden buiten.

De kleur die overdag het felste overkomt doet dit onderwater ook. Geel of wit werken vaak perfect in bewolkt weer. Roze en oranje vallen extra op bij zonnig weer. Ook is het gewicht van pop-ups erg laag waardoor het zich makkelijk mee laat dobberen met het water en het voor vissen oogt als een losliggend voedseldeeltje.

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan WestCoastBaits niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. WestCoastBaits aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

KVK 27346160 BTW NL179570389B03 IBAN Nl29 INGB 0007 1638 21
© 2021 WestCoastBaits.nl • Webdesign & Hosting by WestDijk reclame • Online Marketing & Optimalisatie by Revisto