Boilies (Readymades)

Het grote voordeel van readymades boilies is dat deze ongekoeld bewaard kunnen worden. Hierdoor is het ideaal aas voor herhaald gebruik of vistrips. De boilies hebben een goede hardheid waardoor ze makkelijk te gooien zijn. Ons boilies aas bestaat uit een solide bal gemaakt van een basis van granen, melk of vis eiwitten en ei.

Onze readymade boilies kan je voor een hele lange periode bewaren en zijn verkrijgbaar verschillende maten en smaken; Creamy Krill, Fish & Salminol, Mega Spice, Real Squid en diverse zoete boilies. Heb je zelf de voorkeur voor een andere samenstelling van de boilies? Geen probleem. Laat het ons weten en wij draaien deze vers voor je. Zo kan iedereen de ingrediënten, smaak en geur van het aas aanpassen en de ideale situatie creëren voor een bepaald type water of karper.

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan WestCoastBaits niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. WestCoastBaits aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

KVK 27346160 BTW NL179570389B03 IBAN Nl29 INGB 0007 1638 21
© 2021 WestCoastBaits.nl • Webdesign & Hosting by WestDijk reclame • Online Marketing & Optimalisatie by Revisto