Dumbells (Readymades)

Het verschil tussen Dumbells en Boilies is dat Dumbells niet rond zijn, maar gedraaid in de vorm van een cilinder. De afwijkende vorm kan als extra trigger werken voor vissen.

Onze dumbells draaien wij altijd vers en zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Deze bestaan uit een door ons op elkaar afgestemde mix met verschillende geselecteerde kruiden en specerijen. Zo is de red range erg populair onder veel aasfanaten, Krill zeer geschikt voor circuitwateren, Spice voor de visser die niet van witvis houdt en LT Vismeel aan te raden voor grote campagnes.

Disclaimer

Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die wordt besteed aan de samenstelling van deze website en de daarin opgenomen gegevens, kan WestCoastBaits niet instaan voor de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens. WestCoastBaits aanvaardt geen aansprakelijkheid voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website, (on)bereikbaarheid van de website of ter beschikking gestelde programmatuur.

KVK 27346160 BTW NL179570389B03 IBAN Nl29 INGB 0007 1638 21
© 2021 WestCoastBaits.nl • Webdesign & Hosting by WestDijk reclame • Online Marketing & Optimalisatie by Revisto